MENTORING – introduktionsmøde

Det er os en stor glæde at invitere til introduktionsmøde om Berlingske Businesskvinders Mentorprogram kl. 17.00-20.00, mandag den 2. oktober 2017 hos Berlingske.
Det har vist sig, at der er mange potentielle mentorer og mentees i vores netværk. Berlingske Businesskvinder har derfor indgået et samarbejde med KMP+ House of Mentoring om facilitering af et mentorprogram for netværkets medlemmer.

KMP+ har designet og implementeret mentorprogrammer i en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer og bl.a. arbejdet med kunder i Norge, Sverige, Tyskland, England, Frankrig og USA.

Adm. dir. Kirsten Poulsen i KMP+ og jeg vil på introduktionsmødet give jer en fornemmelse af, hvad mentorprogrammet er – og kan gøre både for mentor og mentee. Vi går i detaljen i køreplanen, så begge parter har en helt klar forståelse af formål, fremgangsmåde og praktiske forhold som eksempel, hvorofte møderne foregår og hvor.

Vi skal i en times tid spille MENTOR+SPILLET, der på en sjov og involverende måde giver tips & tricks til, hvordan mentoring-forløbet bliver mest effektivt og givende for begge parter.

Nu ved du hvad det handler om
Hvis du har lyst til at være mentor/mentee, udfylder og afleverer du din ansøgning på mødet. Derefter går der ca. 14 dage, hvor vi får de forskellige matches på plads. Og så er vi sådan set i fuld gang.

Lyder det spændende eller er du bare nysgerrig er du meget velkommen.
Deltagelse i mentorprogrammet er frivilligt og medfører ingen meromkostninger for netværkets medlemmer. Er du medlem tilmelder du dig eventet her.

Er du ikke medlem, kan du læse mere og melde dig ind her.

Bedste hilsner
Eva Riedel