Kontakt Businesskvinder

 

Med over 20 år som head of marketing, communication og de seneste år CSR i finansverdenen hos bla. Aberdeen Asset Management, Alfred Berg Asset Management og SEB Asset Management, er Eva er fokuseret på, hvordan kvinder tager ansvar for deres egne karrierer og ikke mindst vores muligheder for at hjælpe yngre kvinder.

I et forsøg på at påvirke perspektiveringen af ubalancer i ligestillingen udviklede hun i marts 2015 den succesfulde konference “Hvad bruger magtfulde kvinder deres magt til?”, der med stor succes gentaget i flere europæiske lande.

Som udløber af den danske konference stiftede hun kvindenetværket Businesskvinder Danmark som et samlingspunkt for professionelle kvinder, der gerne vil påvirke udviklingen i et forpligtet fællesskab. Berlingske Businesskvinder er et naturligt next step i hendes engagement i kvindesagen.

Eva er derudover stifter og bestyrelsesformand for værestedet for unge hjemløse Hellebro. Hellebro er en privat non-profit velgørende forening, der med engageret indsat fra over 30 frivillige og samarbejdspartnere i erhvervslivet hjælper unge hjemløse tilbage til bolig, job og uddannelse.