Hvem er Danmarks 100 mest indflydelsesrige kvinder?

Det giver Berlingske et bud på i et nyt magasin, der udkommer 13. oktober. Dagen inden inviteres du til ”Kvinder på toppen”, hvor du møder Maria Rørbye Rønn, generaldirektør i DR, samt tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, CEO i Save The Children International. Hør om de to kvinders vej til toppen. Hvordan var det at være Danmarks første kvindelige statsminister? Mødet holdes i samarbejde med Deloitte, Gorrissen Federspiel og Sampension.

Sampension, torsdag 12. oktober kl. 8.30-10.00

08.30-08.35: Velkomst. Ved Søren P. Espersen, kommunikations- og HR-direktør i Sampension.

08.35-08.40: Kvinder og magt. Ved Peter Suppli Benson, erhvervsredaktør på Berlingske Business og dagens ordstyrer.

08.40-09.15: Den første kvindelige generaldirektør. Ved Maria Rørbye Rønn, generaldirektør i DR siden 2010. Hør, hvordan den i offentligheden ukendte jurist endte på den mest magtfulde mediepost i Danmark. Hvilke valg- og fravalg har Maria Rørbye Rønn truffet under vejs? Hvordan er det at være topchef på en af de mest eksponerede poster i Danmark? Stilles der særlige krav til kvindelige topchefer? Oplæg efterfulgt af Q&A.

09.15-09.50: Den første kvindelige statsminister. Ved Helle Thorning-Schmidt, Danmarks statsminister fra 2011-2015 og i dag CEO i Save The Children International. Det forpligter at være den første kvindelige statsminister. Sådan har det lydt fra Helle Thorning-Schmidt ved flere lejligheder, men hvordan forpligter det? Hør om vejen til toppen, og hvordan det er at være kvinde i absolut toppolitik? Helle Thorning-Schmidt holder en kort tale og interviewes herefter på scenen af af Peter Suppli Benson.

Der er gratis adgang for medlemmer af Berlingske Businesskvinder. Login og tilmeld dig her.