Hvem er med?

BBKsquare

Netværket er et samlingspunkt for professionelle, erhvervsaktive kvinder på tværs af fag og brancher. Du kan enten være direktør, leder, selvstændig eller nøglemedarbejder, og du kan arbejde i en stor såvel som en lille privat virksomhed, i et offentligt selskab eller i en organisation.

Som medlem vil du kunne udvide dit netværk med ligesindede professionelle kvinder, og du vil få bedre redskaber til at håndtere dagligdagens små og store udfordringer. Det gælder uanset om du selv har brug for en hånd eller er i en position, hvor du kan hjælpe andre videre.

Det vigtigste er, at du er engageret, nysgerrig og parat til at arbejde på en ny måde, hvor dygtige kvinder blandt andet bliver gode til en af de ting, mænd er helt eminente til: At netværke med hinanden.

Samtidigt arbejder vi fokuseret på at klæde hinanden på med fakta og nye strategier til at håndtere jobsituationer, hvor vi ofte er sammen med få eller ingen andre kvinder.

Få større gennemslagskraft med fakta og indsigt
Målet er at gøre dig til en stærkere og mere bevidst kvinde, uanset hvad der står på visitkortet. Netværket vil påvirke dit nuværende arbejde positivt i takt med, at du bliver bedre til at gennemskue organisatoriske og kulturelle barrierer for individuelle resultater og fælles succesmål. Samtidigt udvikler du dine lederevner i forhold til kommunikation og mangfoldighed.

Netværket har i dag medlemmer fra en bred palette af både store og små selskaber og institutioner som eksempelvis:

De står bag Berlingske Businesskvinder. Mød netværkets Advisory Board.