Når mænd og kvinder kommunikerer. Brug forskellene – og skab bedre resultater

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 21/06/2018
08:45 - 10:30

Lokation
Hellebro

Kategori


Når mænd og kvinder kommunikerer. Brug forskellene – og skab bedre resultater

Vi kan påstå, at det er noget vrøvl, og at der ingen forskel findes på mænd og kvinder – vi er alle bare mennesker. Vi kan konkludere, at forskellene er beviset for, at kvinder skal retur til kødgryderne, og at det nu er endegyldigt dokumenteret, at det er biologisk umuligt for kvinder at have en karriere, endsige blive ledere/direktører. Eller vi kan tage fat fra en helt ny vinkel, som lyder: Spændende, hvor meget vi kan bruge hinanden. Hvor meget vi kan styrke hinanden, supplere hinanden, komplettere hinanden. Forudsat, at vi sætter os ind i hinanden, forstår hinanden og anerkender forskellene – på alle niveauer.

Det sidste er netop det, som diversitet handler om. At bruge forskellighed til at skabe trivsel, resultater og innovation. Og det kan betale sig – også på bundlinjen!

Kom og hør mere, når Birgitte Baadegaard fortæller om, ‘Når mænd og kvinder kommunikerer ‘ – og bliv inspireret til at tænke nyt og anderledes på din arbejdsplads.

Hvad får vi med hjem

  • Konkrete kommunikationsfif som du kan bruge til både møder og MUS
  • Et nyt perspektiv på dit samarbejde med mænd og kvinder, som gør, at du fremover vil tænke på en ny måde
  • Opmærksom på din mødeledelsesstil og viden om hvad du kan gøre endnu bedre fremover
  • Genkende situationer og dilemmaer fra din hverdag og din organisation, som du lærer at ‘oversætte’ og tolke på en ny og konstruktiv måde
  • Opmærksom på talenter, som du før kan have overset og dermed er gået glip af
  • Ide om hvordan, du kan gribe udfordringen ‘øget diversitet’ an fra en praktisk, hands-on vinkel

Så er der serveret rigelig food for thought på en torsdag morgen.

Bemærk: Kun for medlemmer af Berlingske Businesskvinder. Vi mødes på Hellebro, St. Kongensgade 110A – indgang direkte fra gaden og starter med lidt morgenmad!

Tilmeld dig inden den 20. juni 2018, så der er styr på forplejning og stole nok!

Bedste hilsner

Eva


Birgitte Baadegaard er bl.a. uddannet Cand. merc. og Executive Coach. Hun er tidligere marketingchef og stiftede i 2004 sit eget firma med fokus på lederafklaring, karriereudvikling og genplacering. Hun er en ivrig debattør og meningsformidler inden for dagens tema samt forfatter til bøgerne: ”Så søg det job – og få det” (om Jobsøgning for kvinder) samt ”Når mænd og kvinder kommunikerer – forstå forskellen og skab bedre resultater” (om kunsten at bruge diversitet og gaverne ved det).

Læs mere om Birgitte Baadegaard på http://www.baadegaard.dk/

 

 

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.