Mandag Morgen Businesskvinder – nyt netværk og samlingspunkt for erhvervskvinder

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 30/10/2018
15:30 - 17:00

Lokation
Deloitte Kolding

Kategori


Introduktionsmøde om nyt netværk og samlingspunkt for erhvervskvinder

Et fantastisk netværk for kvinder, der vil noget med deres karrierer er på vej til dig.

Mandag Morgen Businesskvinder er blevet en stor succes i øst Danmark, og nu byder vi kvinder i Jylland og på Fyn indenfor. Vil du være med?

Kom til introduktionsmødet hør, hvordan vi sammen griber i egen barm og hjælpes ad med at aktivere vores potentialer og nå vores mål – samtidig med, at vi arbejder på bedre løsninger – til gavn for begge køn, virksomheder og samfund.

Kvinde er kvinde bedst.
I netværket vil du i et fortroligt, gensidigt forpligtet fællesskab skabe nye relationer, der fremmer alliancer, venskaber, sparring, erfaringsudveksling, inspiration, læring og videndeling og støtter hinanden. Du kan være i en position, hvor du hjælper andre kvinder videre, eller du kan selv have brug for nye perspektiver. Det vigtigste er, at du er engageret, nysgerrig og parat til at involvere dig.

Savner du et et netværk, hvor kvinder hjælper hinanden med at tage ansvar for deres karrierer og sigter højt?
Mandag Morgen Businesskvinder tilbyder både et professionelt netværk og et mentorprogram, – vi ved det virker, når vi hjælpes ad. Vi har mediehuset Mandag Morgen i ryggen, og vi arbejder med fakta og udvikler nye strategier, der skaber bedre løsninger til gavn for begge køn.

Kom og hør, hvordan netværket kan hjælpe dig i dit arbejdsliv og hvordan vi sammen kan sigte højt.
Mød stifterne af netværket leder Eva Riedel og Vibeke Hartkorn, der er i netværkets stærke Advisory Board, og hør meget mere om netværket, der hjælper kvinder videre i karrieren og får flere kvinder til tops.

PROGRAM
kl. 15.30 Velkommen. Vibeke Hartkorn, kommunikationsrådgiver og medlem af Advisory Board for Mandag Morgen Businesskvinder
kl. 15.40 Netværkets formål og organisering. Leder Eva Riedel
kl. 16.10 Q&A session
kl. 16.30 Sandwich og ja: Networking

Deloitte i Kolding lægger generøst hus til arrangementet! Tilmeld dig her og find ud af om netværket er noget for dig.

Bedste hilsner
Mandag Morgen Businesskvinder
Eva Riedel

 


To kvinder med mange års erfaring i erhvervslivet er engagerede i debatten om hvordan vi som kvinder gør en forskel i verden, og skaber konkrete resultater, der kan mærkes.

Eva Riedel, Mandag Morgen Businesskvinder. Med over 20 år som head of marketing, communication, og de seneste år CSR, i finansverdenen er Eva fokuseret på, hvordan kvinder tager ansvar for deres egne karrierer og ikke mindst vores muligheder for at hjælpe yngre kvinder.

I et forsøg på at påvirke perspektiveringen af ubalancer i ligestillingen udviklede hun i marts 2015 den succesfulde konference “Hvad bruger magtfulde kvinder deres magt til?”, der med stor succes gentaget i flere europæiske lande. Som udløber af den danske konference stiftede hun kvindenetværket Businesskvinder Danmark som et samlingspunkt for professionelle kvinder, der gerne vil påvirke udviklingen i et forpligtet fællesskab. Mandag Morgen Businesskvinder er et naturligt next step i hendes engagement i kvindesagen.

Eva er derudover stifter og bestyrelsesformand for værestedet for unge hjemløse, Hellebro. Hellebro er en privat non-profit velgørende forening, der med engageret indsat fra over 30 frivillige og samarbejdspartnere i erhvervslivet hjælper unge hjemløse tilbage til bolig, job og uddannelse.


OM VIBEKE HARTKORN, KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER

Specialist i leder- og karrierecoaching, intern kommunikation, stakeholder kommunikation, medietræning.
Foredragsholder og moderator af konferencer og facilitator af lederseminarer. Medlem af bestyrelser for universiteter og virksomheder samt Mandag Morgen Businesskvinder Advisoryboard. Forfatter til 3 bøger PowerQvinder (2006) Powermænd (2007) og En visuel guide til kommunikation på alle ledertrin- få andre til at følge dig (2013)

Vibeke Hartkorn har 10 års erfaring som kommunikationstræner og strategisk rådgiver for erhvervslivets ledere. Ejer af Vibeke Hartkorn Kommunikation som er et netværksbaseret konsulenthus specialiseret i ledercoaching, karriereoptimering, intern kommunikationsstrategi, mediepositionering og kommunikationstræning. Vi arbejder både med ledere i 1:1 forløb og med workshops for teams/direktioner/bestyrelser, og har haft mange hundrede ledere gennem træning- og udviklingsforløb siden 2007. I de seneste år har vi styrket organisationer som: Stark, Aldi, Brunata, TDC Group, Cowi, Grundfos, Radiometer, DT Group, Novo Nordisk, Danmarks Grundforskningsfond, CBS, DTU, IDA, Statens Toplederprogram, Forsvarets Efterretningstjeneste etc.

Vi arbejder både i Danmark og ude i verden, og på både engelsk, dansk og ”skandinavisk.” Vores træning er målrettet til at udvikle ledere som har brug for at forene dyb faglighed, med evnen til at lede mennesker i en high performance kultur og samtidig kunne motivere og tiltrække stakeholdere.

Vibeke Hartkorn har gjort karriere i mediebranchen igennem 16 år som leder (redaktør) og journalist. Senest i 5 år i DR Nyheder som prisbelønnet nyhedsvært. Uddannet tv journalist, og siden etablering af eget konsulenthus også udviklet som executive coach og team coach, i strategisk forretningsudvikling for bestyrelser, og i USA indenfor non-verbal kommunikation, gruppedynamik, dialog- og relations metoder med fokus på organisationer og deres ledere.

Tillidsposter i erhvervslivet som ambassadør for humanitære organisationer og i bestyrelser for offentlige og private virksomheder.
https://www.linkedin.com/in/vibekehartkorn/

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.