Kvinder på toppen: Vejen til bestyrelsen og introduktion af Businesskvinderne

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 07/03/2018
08:30 - 11:00

Lokation
Berlingske Media

Kategori


Vejen til bestyrelsen går gennem en tung direktionspost. Sådan har det lydt i årevis, men holder præmissen? Få en række gode råd af Lene Skole, adm. direktør i Lundbeckfonden og en af Danmarks mest erfarne bestyrelseskvinder. Hør også, hvordan Jeanette Fangel Løgstrup, koncernmarketing – og kommunikationsdirektør i Danske Bank, har taget hul på en bestyrelseskarriere. Seminaret holdes i samarbejde med Danske Bank, Deloitte og Gorrissen Federspiel og er gratis for Businesskvinderne.

PROGRAM 

8.30-8.40: Velkomst. Ved Pia Fuglsang Bach, community redaktør på Berlingske. Kvinder på toppen er tilbage. Hør, hvad du kan forvente i 2018.

8.40-9.10: Bestyrelsespost på højeste niveau. Oplæg ved Lene Skole, adm. direktør i Lundbeckfonden og næstformand i ALK, H. Lundbeck, Falck og Ørsted. Da Lene Skole i 2016 blev kåret som Årets Bestyrelseskvinde, fremhævende komiteen bl.a. hendes tidligere CFO-roller og hendes nuværende rolle som CEO. Hør om Lene Skoles karrierevej og få hendes bud på, hvilke krav du skal opfylde for at få en bestyrelsespost.

9.10-9.40: Få hul på bestyrelseskarrieren. Oplæg ved Jeanette Fangel Løgstrup, koncernmarketing – og kommunikationsdirektør i Danske Bank og medlem af bestyrelsen i bl.a. JP/Politikens Hus og Mobile Pay. Hør, hvordan hun har fået bestyrelsesposterne, og hvorfor hun har takket ja.  Få også Jeanette Fangel Løgstrup syn på, hvordan karriereveje skifter gennem livet.

9.40-10.00: Dagens to talere samles på scenen til Q&A.

10.10-11.00: Introduktion af netværket Berlingske Businesskvinder. Savner du et netværk for professionelle kvinder, der hjælper hinanden videre i karrieren? Så kom og hør om Berlingske Businesskvinder, der ledes af den erfarne netværksfacilitator Eva Riedel. Eva stiftede netværket sammen med Pia Fuglsang Bach, community redaktør på Berlingske for et år siden, og det tæller allerede nu over 200 medlemmer.

Først til mølle: Tilmeld dig senest kl. 10.00 den 5. marts 2018. 

Bedste hilsner

Pia Fuglsang og Eva Riedel

 


Lene Skole
Lene Skoles karriere er rundet af A.P. Møller, hvor hun begyndte som shippingelev og endte som CFO i et af gruppens store selskaber, The Maersk Company i England. I 2005 klippede hun navlestrengen til A.P. Møller, da medicovirksomheden Coloplast tilbød hende jobbet som koncerndirektør. Frem til 2014 kørte hun et tæt parløb med CEO Lars Rasmussen i Coloplasts tomandsdirektion. Er i dag  administrerende direktør for Lundbeckfonden. Lene Skole er næstformand i bestyrelserne for ALK, H. Lundbeck, Falck, Ørsted og medlem af bestyrelsen i Tryg. I 2016 blev hun kåret som Årets Bestyrelseskvinde ved Women’s Board Award.

Jeanette Fangel Løgstrup
Jeanette Fangel Løgstrup kom til Danske Bank i 2014 som øverste chef for koncernmarketing og kommunikation. Da hun tiltrådte, var Danske Banks image sønderslået, men hun har siden fået vendt kundeafgangen og modtog i 2017 prisen som Årets CMO af Berlingske. Jeanette Fangel Løgstrup har haft forskellige ledende stillinger inden for marketing og kommunikation og er medforfatter til bogen »Kunsten at gøre karriere – om kvinders valg og dilemmaer«. Sidder i bestyrelsen for JP/Politikens Hus, Danica Pension, MobilePay og Danske Bank Finland .


Berlingske Businesskvinder er udviklet og ledes af Pia Fuglsang Bach, Berlingske, og Eva Riedel, Disruptive Communications.
De to kvinder er efter mange års erfaring i erhvervslivet engagerede i debatten om ligestilling og diversitet, men også i at gøre en forskel og skabe konkrete resultater, der kan mærkes i den virkelige verden.

Eva Riedel, ejer af Disruptive Communications
Med over 20 år som head of marketing, communication og de seneste år CSR i finansverdenen, er Eva er fokuseret på, hvordan kvinder tager ansvar for deres egne karrierer og ikke mindst vores muligheder for at hjælpe yngre kvinder.

Pia Fuglsang Bach, Community redaktør på Berlingske.
Har over 15 års erfaring med erhvervsjournalistik fra tiden som redaktionschef på Børsens Nyhedsmagasin og senere som redaktør på Berlingske Nyhedsmagasin. Pia har de senere år stået i spidsen for alle Berlingskes læsermøder og businesskonferencer, der bl.a. tæller Talent100, Årets CFO og Kvinder på toppen.
De står bag Berlingske Businesskvinder Pia Fuglsang og Eva Riedel

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.