Kvinde kend din risiko

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 21/06/2018
17:00 - 18:30

Lokation
Harsdorfs Hus

Kategori


Ifølge pensionsbranchen vælger 7 ud af 10 kvinder lav risiko, når de investerer, mens det hos mændene kun er 4 ud af 10. Hvis man indbetaler eksempelvis 75.000 om året fra man er 30 år, vil man kunne forvente at have næsten 600.000 kr. mere ved høj risiko fremfor lav risiko.

Det er centralt at opretholde levestandarden og skabe tryghed, mens man glæder sig til at nyde sit otium. Men kvinder vælger typisk at investere i obligationer som har meget lav risiko og tilsvarende lavt afkast. Med en lav-risiko investeringsprofil risikerer kvinder ikke at kan opfylde sine egne drømme, når de skal trække sig tilbage.

Peter Kubicki, partner i InvesteringsRådgivning udtaler: ”Der er intet i livet, der er stationært, og slet ikke dine investeringer. Tag magten over din fremtid også når det gælder dine investeringer. Det er god forretning at bruge sin sunde fornuft.”

Men hvad er det vi skal vide om at tage risiko? Kom til inspirationsmøde om aktieinvesteringer på tværs af alle grupperne med InvesteringsRådgivning, i smukke omgivelser i Harsdorffs Hus Kongens Nytorv 5, vi afslutter med drinks på Brønnum – og får en overraskelse af de sjovere.

PROGRAM
Kl. 17.00 Velkomst ved Eva Riedel, Businesskvinderne og Peter Kubicki, partner, InvesteringsRådgivning A/S

Kl. 17.15 Hvad har du brug for at vide om aktier ved Christian Klarskov, investeringschef, InvesteringsRådgivning A/S
• Hvorfor skal man være investeret i aktier?
• Hvornår skal man være investeret i aktier?
• Hvilke aktier skal man vælge?

Kl. 18.30 Afslutning og drinks i den overdækkede gård hos Brønnum

Du er velkommen til at tage en gæst med
Arrangementet er gratis for Businesskvinderne og deres gæster. Du tilmelder dig/jer informationsmødet nederst på denne side senest den 19. juni 2018 af hensyn til praktikken.

 


Christian Klarskov har i hele sin professionelle karriere arbejdet med aktieinvestering gennem analyse og udvælgelse af forskellige aktier, primært danske aktier. Han har altid med respekt og ydmyghed arbejdet på at optimere sine investeringsvalg, hvor opskriften på en succesfuld investering i lige så høj grad drejer sig om, at undgå katastrofer som at finde en kursraket. Christian investerer sammen med kunderne, hvilket skaber et interessefællesskab om at skabe et absolut positivt afkast.

 
 
 

Peter Kubicki har en lang og glorværdig karriere indenfor Private Banking med fokus på aktieinvestering og risikostyring. Inden Peter startede som direktør for InvesteringsRådgivning A/S, arbejdede han i 16 år i den svenske storbank SEB. Et af hans mange ansvarsområder var at varetage og optimere kundernes opsparing. Peters fokus har også fået et internationalt snit som chef for SEB Luxembourg i 5 år og kender om nogen til de udfordringer og muligheder, der opstår, når man er beskæftiget cross boarder

 
 
 

Vi mødes i nogle fantastiske omgivelser, hvor historiske lokaler og begivenheder har været inspiration for Olafur Eliasson, der har skabt værket, Tre verdener, to møder og et mellemværende.

Det gamle udenrigsministerium, hvor Danmark i sin tid underskrev salget af de dansk vestindiske øer, er nu illumineret af tre oplyste polyeder (flersidede rumlige figurer), der ophængt i loftet interagerer med tre korresponderende væghængte spejle. Lysekronerne er konstrueret af en kombination af transparent glas og såkaldt farveeffekt-filter glas, der spejler nogle bølgelængder af lys, og lader andre skinne igennem. Lysekronerne kaster en myriade af geometriske skygger på loftet og omgivelserne, og værket ændrer sig i takt med, at man som beskuer bevæger sig rundt i rummet.

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.