Gæstebilletter: “Aldrig kun til pynt”

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 28/01/2019
16:30 - 19:30

Lokation
AL² Arbejdernes Landsbank

Kategori


17-årige Anja Leighton stod i efteråret 2018 modigt frem og fortalte om seksuelle krænkelser på gymnasier med puttemiddage og auditions, hvor 3. g-drenge kræver, at 1. g-piger for eksempel fører en agurk ned i halsen eller giver lapdance til drengene.

Puttemiddagene ser Anja Leighton som udtryk for en voldtægts- og drukkultur. En seksualisering af de unge – forstærket af kvindenedgørende pop og porno. Hendes generation vokser op i en ’Se mig’-kultur med konstant fokus på perfektion, likes og følgere.

Antallet af piger med spiseforstyrrelser, stress og depression stiger, og i hendes bog “Aldrig kun til Pynt – et søstermanifest” sætter Anja foden ned og gør op med det pres, unge kvinder lever under. Med udgangspunkt i sit eget liv råber hun ærligt og bramfrit direkte til pigerne og beder dem tage kampen op! Piger må aldrig tro, at de er forkerte, for meget – eller at de skal holde deres kæft. Og Anja har lavet et søstermanifest. 

Men hvor er forældrene? Hvad gør skolen? Er der noget der har ændret sig? Og hvordan har hendes kammerater reageret på at det beskidte vasketøj er luftet i stort set alle medier?

Det bliver en spændende aften i selskab med en meget modig 17-årig pige!

PROGRAM

16:30-17:00 Ankomst, catch-up og smalltalk
17:00-17:15 Nyt fra netværket
17:15-18:00 “Aldrig kun til Pynt – et søstermanifest” med den 17-årige Anja Leighton
18:00-18:15 Pause
18:15-19:15 Q&A og debat
19:15-19:30 Opsamling og afslutning

Af hensyn til den store interesse på tværs af netværksgrupperne vil der være gæstebilletter til Mandag Morgen Businesskvinder.

Vi mødes igen i AL2, det inspirerende “laboratorium”, som projektdirektør i Arbejdernes Landsbank Charlotte Skovgaard står i spidsen for.

Bedste hilsner
Mandag Morgen Businesskvinder

Charlotte Skovgaard og Eva


Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.