Derfor skal du være medlem af Berlingske Businesskvinder

Har du har svært ved at få din chef til at betale for netværket, så har vi samlet en række gode argumenter:

Netværket er markedets måske billigste

Ligestilling er omdrejningspunktet for Berlingske Businesskvinder, men det er i lighed med andre netværk med til at udvikle dig personligt, såvel som professionelt. Og så får du og din virksomhed rigtigt meget for pengene.

  • Et medlemskab af Berlingske Businesskvinder koster kun 6.000 kr. ekskl. moms om året. Andre netværk koster det dobbelte eller tredobbelte.
  • Ud over 5-6 årlige møder i netværksgruppen får du gratis adgang til en bred viste af øvrige aktiviteter som mentorprogrammer, workshops, en årlig konference, Berlingske Business Briefing, Kvinder på toppen og en tværgående gruppe for Yngre Businesskvinder

Netværket er karrierefremmende

I Berlingske Businesskvinder får du:

  • Inspiration, sparring, viden, energi og erfaringsudveksling, så du bedre kan aktivere dit fulde potentiale og forfølge dine karrieremål.
  • Træning i at netværke, promovere og arbejde sammen på tværs af brancher og fag – alt det som mændene er så gode til.
  • Adgang til en stor base af engagerede, professionelle kvinder og rollemodeller, der alle er gensidigt forpligtet til at hjælpe hinanden.
  • Større bevidsthed om at støtte andre kvinder, ledere, kolleger såvel som medarbejdere, der refererer til dig.
  • Større gennemslagskraft. Du får fakta på plads og bliver klædt på til at håndtere ligestillingsproblemer eller konflikter faktuelt i stedet for at reagere emotionelt.

Netværket er businessrødt

Netværket er hverken lyserødt, flæset eller på nogen måde en social klub, der laver kosmetik- og blomsterbindingsarrangementer. Det er businessrødt og benhårdt arbejde. Det har ikke fokus på at  bebrejde mændene eller fikse kvinderne. Det handler om, at vi som kvinder tager ansvar for egen karriere og bliver bedre til at handle og forhandle nye løsninger. Til gavn for begge køn.