Det får du som medlem

Networking-square

Et personligt og fagligt stærkt netværk
Du mødes 4-5 gange årligt med din netværksgruppe med ca. 20 professionelle kvinder og lærer hele netværket at kende via vores community-site og tværgående netværksmøder. Møderne foregår fortrinsvis sene eftermiddage eller tidlige morgener. Medlemmerne har på skift ansvaret for at hoste møderne – eksempelvis i de respektive virksomheder.

Professionel mødeledelse og relevant indhold
Samtlige møder ledes af den erfarne netværkskoordinator Eva Riedel. Det sikrer, at tiden ikke spildes på diskussioner om, hvad netværket skal bruges til, og at alle får personligt og fagligt udbytte af møderne.

Det overordnede tema vil altid handle om ligestilling i bredeste forstand. Det kan handle om udfordringer i dit arbejdsliv, men også i dit privatliv. Hvilke samlede gode eller dårlige erfaringer og strategier har netværket?

Det mere specifikke tema udvikles fra gang til gang i samarbejde med gruppens Running Leaders, og agendaen vil indeholde faste indslag som bordet rundt, værtens halve time eller den røde stol. Oplæg fra eksterne talere som eksempelvis kvindelige rollemodeller eller talsmænd for forskellige ligestillingspolitikker er også en mulighed, ligesom vores medlemmer i Advisory Board aktivt er en del af netværkets aktiviteter.

Yngre kvinder
De Yngre Businesskvinder er en tværgående netværksgruppe for yngre kvinder, hvor vi skaber et forum, der fokuserer på de udfordringer, der typisk optager yngre kvinder. Gruppen er en add-on til den faste mangfoldige netværksgruppe. Første møde foregår den 28. september 2017.

Businesskvindernes mentorprogram
Det har vist sig, at der er mange potentielle mentorer og mentees i vores netværk. Berlingske Businesskvinder har derfor indgået et samarbejde med KMP+ House of Mentoring om facilitering af et mentorprogram for netværkets medlemmer. KMP+ har designet og implementeret mentorprogrammer i en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer og bl.a. arbejdet med kunder i Norge, Sverige, Tyskland, England, Frankrig og USA. Læs mere om programmet her.

Invitation til en fælles årlig event
En gang om årets samles alle medlemmer på tværs af grupperne til et større arrangement hos Berlingske. Det kan være et sommerarrangement eller en nytårskur, hvor vi byder på eksterne indlæg, tapas, bobler og frem for alt networking. Følg med under “Arrangementer“.

Invitation til morgenmøder om kvinder på toppen
Siden 2015 har Berlingske Business afholdt morgenmøder om kvinder og karriere. Møderne under fællestitlen ”Kvinder på toppen” fortsætter i 2017 i samarbejde med Deloitte, Gorissen Federspeil og Sampension. Som medlem af netværket vil du modtage gratis invitation til samtlige morgenmøder i 2017. Det er her, du får inspiration og konkrete redskaber af højtprofilerede oplægsholdere fra ind- og udland.

Berlingske Business Briefing
Den storpolitiske scene er præget af opgør mod globaliseringen, samtidigt med at den teknologiske udvikling buldrer frem. Det vender op og ned på arbejdspladser og forretningsmodeller, og business as usual er ikke længere en mulighed. Hvad er modsvaret fra dansk erhvervsliv? Det får du en række bud på, når vi inviterer til otte morgenmøder under fællestitlen Berlingske Business Briefing.  Du modtager løbende invitationer og får gratis adgang til alle arrrangementer til en værdi af kr. 7.500.

Sparring fra Advisory Board
Hver gruppe kan trække på medlemmerne af Advisory Board i form af indlæg og sparring.

Adgang til Berlingskes digitale univers
Med optagelse i Berlingske Businesskvinder får du fuld adgang til Berlingskes digitale univers til en værdi af kr. 2.988 inkl. moms pr. år.

Efteruddannelsesbevis
På opfordring godkender Berlingske Businesskvinder efteruddannelsesbeviser for deltagelse i Berlingske Businesskvinder.

Se alle planlagte arrangementer.

Føler du dig engageret, nysgerrig og parat til at involvere dig? Sådan kommer du med

Vil du høre mere om Businesskvinde-netværket, så kontakt Eva Riedel eller ring på 20 94 44 12.

 

Udmeldelse

Ønsker du at melde dig ud af Businesskvinderne er vi selvfølgelig kede af at miste dig. Men er dette tilfældet, bedes du gøre følgende:

  • Udmeldelse skal ske skriftligt via mail til Eva Riedel
  • Udmeldelse skal ske måneden før udløb af medlemsåret
  • Udmeldelse har virkning fra den sidste dag i et medlemsår (ultimo måneden før et nyt medlemsår påbegyndes)