Berlingske forlader Businesskvinderne


Som I sikkert har hørt og læst, er der endnu engang lagt en ny strategi for Berlingske Media, hvor der skal fokuseres og skæres til.

Denne gang betyder det desværre, at medstifter af Berlingske Businesskvinder Pia Fuglsang Bachs område – Events – skal nedlægges. Helt konkret for netværket, betyder det, at Berlingske trækker sig fra samarbejdet Berlingske Businesskvinder ved udgangen af juni 2018.

Der sker ingen ændringer i vores kerne, – netværket, mentorprogrammet, website og administration fortsætter som vanligt hos Eva Riedel. Læs mere “Berlingske forlader Businesskvinderne”

Derfor skal du være medlem af Berlingske Businesskvinder


Har du har svært ved at få din chef til at betale for netværket, så har vi samlet en række gode argumenter:

Netværket er markedets måske billigste

Ligestilling er omdrejningspunktet for Berlingske Businesskvinder, men det er i lighed med andre netværk med til at udvikle dig personligt, såvel som professionelt. Og så får du og din virksomhed rigtigt meget for pengene. Læs mere “Derfor skal du være medlem af Berlingske Businesskvinder”

MENTORING – introduktionsmøde


Det er os en stor glæde at invitere til 2. introduktionsmøde om Berlingske Businesskvinders Mentorprogram kl. 17.00-20.00, 5. januar 2018 hos Gorissen.
Det har vist sig, at der er mange potentielle mentorer og mentees i vores netværk. Berlingske Businesskvinder har derfor indgået et samarbejde med KMP+ House of Mentoring om facilitering af et mentorprogram for netværkets medlemmer. Læs mere “MENTORING – introduktionsmøde”

Karen Elleman til Berlingske Businesskvinder


Aktion Fars Orlov – Lad os sammen ændre kulturen!

Af Karen Elleman, Minister for fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde

Efter et inspirerende møde i Berlingske Business Kvinder d. 9. november vil jeg gerne invitere jer til at være med til at ændre kulturen, så flere fædre tager mere orlov.
Læs mere “Karen Elleman til Berlingske Businesskvinder”

Få styr på dine fakta


Hvis du gerne vil gøre noget for at få flere kvinder i ledelse, er du nødt til at kende fakta.

Af Lynn Roseberry, On The Agenda og medlem af Berlingske Businesskvinders Advisory Board.

Jeg blev for nylig bedt om indenfor få uger at holde fire foredrag for tre forskellige organisationer om det samme emne: Hvorfor er der stadig så få kvindelige ledere? Og hvad kan vi gøre for at få flere kvinder ind i ledende stillinger? Alle tre organisationer bad mig specifikt om at præsentere “fakta”.  Hvorfor?

Her er deres svar: Fordi kvinder, når de taler om nogen som helst form for problemer med ulighed blandt kønnene, for det meste ”bare” deler deres egne historier og meninger. Læs mere “Få styr på dine fakta”

Anmeldelse: Brug din stemme og få success


Lad som om du er succesfuld, når du taler, og du bliver succesfuld
Når du med din kropsholdning leger du har styr på det, vil din stemme også lyde sådan. Verden vil opfatte dig som en der har styr på det, men bedst af alt, – det vil også ændre din opfattelse af dig selv. Vi var til workshop hos Birgitte Bourgois, operasanger og Cand.Polit, for at lære, hvordan vi bruger vores stemme så vi får gennemslagskraft.

Anmeldelse af Christina Alfthan, Kommunikationschef, Dansk Kvindesamfund og medlem af Berlingske Businesskvinder Læs mere “Anmeldelse: Brug din stemme og få success”